banner



Incendiu Cluj : Z5057hkccxqtzm

Incendiu Cluj : Z5057hkccxqtzm. Din prisma cercetării cauzei de incendiu se poate presupune că și cauza probabilă a incendiului, acțiunea a fost realizată intenționat, au transmis reprezentanții isu cluj. Primele informaţii arată că nu sunt victime. Nu sunt victime, au ars bunurile depozitate pe balcon, a declarat purtătorul de cuvânt al inspectoratului pentru situații de urgență, ciprian cornea. Flacarile au izbucnit la etajul doi al cladirii dezafectate, in timp ce mai multi muncitori taiau o o teava cu ajutorul unui flex, arata digi 24. Pentru stingerea focului intervin mai multe echipaje de pompieri de la isu.

Pompierii lucrează la stingerea ultimelor focare. Flacarile au izbucnit la etajul doi al cladirii dezafectate, in timp ce mai multi muncitori taiau o o teava cu ajutorul unui flex, arata digi 24. Primele informaţii arată că nu sunt victime. Focul a fost stins la scurt timp, după ce la fața locului au sosit echipajele pompierilor. Pentru stingerea focului intervin mai multe echipaje de pompieri de la isu.

Incendiu Puternic La O Fabrică De Hartie Igienică Din Cluj
Incendiu Puternic La O Fabrică De Hartie Igienică Din Cluj from www.antena3.ro
Încă nu se cunosc cauzele izbucnirii incendiului. Incendiu bloc cluj in spotmedia.ro Incendiu este localizat şi se lucrează pentru lichidare. Flacarile au izbucnit la etajul doi al cladirii dezafectate, in timp ce mai multi muncitori taiau o o teava cu ajutorul unui flex, arata digi 24. Din prisma cercetării cauzei de incendiu se poate presupune că și cauza probabilă a incendiului, acțiunea a fost realizată intenționat, au transmis reprezentanții isu cluj. Primele informaţii arată că nu sunt victime. Joi, 22 iulie 2021, 13:09 În hală se aflau mai multe butelii de gaz, iar două dintre acestea au explodat.

Incendiu la o hală din cluj napoca.

Trei autospeciale pentru stins incendii au fost alertate în noapte de miercuri spre joi, în jurul orei 2.20, după ce mai multe persoane au sunat la 112. Pentru stingerea focului intervin mai multe echipaje de pompieri de la isu. Incendiu la o hală din cluj napoca. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale. Flăcările au fost întețite de cutiile cu vopsea aflate în interior și de explozia a două butelii. Firma noastră are ca obiect principal de activitate : Din prisma cercetării cauzei de incendiu se poate presupune că și cauza probabilă a incendiului, acțiunea a fost realizată intenționat, au transmis reprezentanții isu cluj. La sosirea pompierilor hala ardea generalizat, iar la scurt timp au explodat 2 … Focul a distrus totul, pe o suprafață de 300 de metri pătraţi, iar norul gros de fum a fost vizibil de. Flacarile au izbucnit la etajul doi al cladirii dezafectate, in timp ce mai multi muncitori taiau o o teava cu ajutorul unui flex, arata digi 24. Încă nu se cunosc cauzele izbucnirii incendiului. Realitatea de cluj o explozie, urmată de un incendiu, a cuprins, joi dimineață, o casă din localitatea cornești, județul cluj, potrivit realitateadecluj.net. În hală se aflau mai multe butelii de gaz, iar două dintre acestea au explodat.

Focul a fost stins la scurt timp, după ce la fața locului au sosit echipajele pompierilor. Focul a distrus totul, pe o suprafață de 300 de metri pătraţi, iar norul gros de fum a fost vizibil de. Șoferii unor autoturisme au care circulau pe nodul rutier de urcare pe centura din apropierea localității vâlcele, județul cluj, de pe dn 1, au … Isu intervine cu 3 autospeciale de stingere, 1 tim, total 1 ofiţer şi 14 subofiteri, au transmis oficialii isu. Este vorba despre un depozit de produse alimentare.

Incendiu Puternic In Cluj O Femeie A Murit Iar O Casă A Fost Distrusă Evenimentul Zilei
Incendiu Puternic In Cluj O Femeie A Murit Iar O Casă A Fost Distrusă Evenimentul Zilei from media.evz.ro
Trei autospeciale pentru stins incendii au fost alertate în noapte de miercuri spre joi, în jurul orei 2.20, după ce mai multe persoane au sunat la 112. Pompierii lucrează la stingerea ultimelor focare, potrivit news.ro. Pentru stingerea focului intervin mai multe echipaje de pompieri de la isu. Din prisma cercetării cauzei de incendiu se poate presupune că și cauza probabilă a incendiului, acțiunea a fost realizată intenționat, au transmis reprezentanții isu cluj. Joi, 22 iulie 2021, 13:09 Incendiu la o fabrica de bere din cluj. Focul a distrus totul, pe o suprafață de 300 de metri pătraţi, iar norul gros de fum a fost vizibil de. Șoferii unor autoturisme au care circulau pe nodul rutier de urcare pe centura din apropierea localității vâlcele, județul cluj, de pe dn 1, au …

Focul a distrus totul, pe o suprafață de 300 de metri pătraţi, iar norul gros de fum a fost vizibil de.

Șoferii unor autoturisme au care circulau pe nodul rutier de urcare pe centura din apropierea localității vâlcele, județul cluj, de pe dn 1, au … Incendiu la o hală din cluj napoca. Incendiu la o fabrica din cluj. Incendiu este localizat şi se lucrează pentru lichidare. Flăcările au fost întețite de cutiile cu vopsea aflate în interior și de explozia a două butelii. Primele informaţii arată că nu sunt victime. Verificarea, repararea şi încărcarea stingătoarelor de incendiu. Realitatea de cluj o explozie, urmată de un incendiu, a cuprins, joi dimineață, o casă din localitatea cornești, județul cluj, potrivit realitateadecluj.net. Focul a distrus totul, pe o suprafață de 300 de metri pătraţi, iar norul gros de fum a fost vizibil de. La sosirea pompierilor hala ardea generalizat, iar la scurt timp au explodat 2 … Firma noastră are ca obiect principal de activitate : Joi, 22 iulie 2021, 13:09 Incendiu bloc cluj in spotmedia.ro

În hală se aflau mai multe butelii de gaz, iar două dintre acestea au explodat. Incendiu este localizat şi se lucrează pentru lichidare. Este vorba despre un depozit de produse alimentare. Primele informaţii arată că nu sunt victime. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale.

Incendiu In Cluj Napoca A Ars O Hală De Circa 300 Mp Unde Erau Depozitate și Cateva Butelii De Gaz B1tv Ro
Incendiu In Cluj Napoca A Ars O Hală De Circa 300 Mp Unde Erau Depozitate și Cateva Butelii De Gaz B1tv Ro from media.b1tv.ro
Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale. Din prisma cercetării cauzei de incendiu se poate presupune că și cauza probabilă a incendiului, acțiunea a fost realizată intenționat, au transmis reprezentanții isu cluj. Verificarea, repararea şi încărcarea stingătoarelor de incendiu. Firma noastră are ca obiect principal de activitate : Isu intervine cu 3 autospeciale de stingere, 1 tim, total 1 ofiţer şi 14 subofiteri, au transmis oficialii isu. Pompierii lucrează la stingerea ultimelor focare, potrivit news.ro. Incendiu la o fabrica din cluj. În hală se aflau mai multe butelii de gaz, iar două dintre acestea au explodat.

Joi, 22 iulie 2021, 13:09

Incendiu la o fabrica din cluj. Incendiu bloc cluj in spotmedia.ro În hală se aflau mai multe butelii de gaz, iar două dintre acestea au explodat. Nu sunt victime, au ars bunurile depozitate pe balcon, a declarat purtătorul de cuvânt al inspectoratului pentru situații de urgență, ciprian cornea. Șoferii unor autoturisme au care circulau pe nodul rutier de urcare pe centura din apropierea localității vâlcele, județul cluj, de pe dn 1, au … În hală se aflau mai multe butelii de gaz, iar două dintre acestea au explodat. Incendiu este localizat şi se lucrează pentru lichidare. Încă nu se cunosc cauzele izbucnirii incendiului. Incendiu la o hală din cluj napoca. Verificarea, repararea şi încărcarea stingătoarelor de incendiu. Primele informaţii arată că nu sunt victime. Pompierii lucrează la stingerea ultimelor focare, potrivit news.ro. Focul a fost stins la scurt timp, după ce la fața locului au sosit echipajele pompierilor.

0 Response to "Incendiu Cluj : Z5057hkccxqtzm"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel