banner



Κηδεια Φωφη Γεννηματα - ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΠΑΓΚΟΥΑ / Σημειώνεται ότι και η αδερφή της φώφης γεννηματά είχε παλέψει με τον καρκίνο στο παρελθόν.

Η κηδεία της τελέστηκε το μεσημέρι της . Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της. Η ίδια ζήτησε να μείνει μισή ώρα μόνη της στο παρεκκλήσι για να «μιλήσει» μαζί της, λίγες ώρες πριν την κηδεία. Μη φοβάσαι, θα είναι κοντά οι . Ύστατος αποχαιρετισμός στην φώφη γεννηματά από φίλους, συντρόφους, πολίτες και πολιτικούς.

Έπεσε πάνω του, σε μια εικόνα που συγκλόνισε. ΤΗΝ ΚΥΡΙÎ'ΚΗ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝÎ'Î'Ο Η ΚΗÎ
ΤΗΝ ΚΥΡΙÎ'ΚΗ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝÎ'Î'Ο Η ΚΗÎ"ΕΙÎ' ΤΟΥ Î"ΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΠÎ'Î"ΚΟΥÎ' from paidis.com
Δάκρυα από στελέχη του κιναλ και φίλους. Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της. Η κηδεία της τελέστηκε το μεσημέρι της . Έπεσε πάνω του, σε μια εικόνα που συγκλόνισε. Οι λεπτομέρειες της κηδείας της. Ύστατος αποχαιρετισμός στην φώφη γεννηματά από φίλους, συντρόφους, πολίτες και πολιτικούς. Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης όταν το φέρετρο μπήκε στην εκκλησία.

Η φώφη γεννηματά κηδεύεται ως ενεργεία υπουργός.

Η ίδια ζήτησε να μείνει μισή ώρα μόνη της στο παρεκκλήσι για να «μιλήσει» μαζί της, λίγες ώρες πριν την κηδεία. Ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης όταν το φέρετρο μπήκε στην εκκλησία. Έπεσε πάνω του, σε μια εικόνα που συγκλόνισε. Οι λεπτομέρειες της κηδείας της. Η ελλάδα αποχαιρέτισε την φώφη γεννηματά, η οποία αναπαύεται πλέον στην αγκαλιά της αττικής γης. Η φώφη γεννηματά κηδεύεται ως ενεργεία υπουργός. Η ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την φώφη γεννηματά, μια γυναίκα που αποτελεί σύμβολο για πολλούς έλληνες. Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της. Σημειώνεται ότι και η αδερφή της φώφης γεννηματά είχε παλέψει με τον καρκίνο στο παρελθόν. Μη φοβάσαι, θα είναι κοντά οι . Ύστατος αποχαιρετισμός στην φώφη γεννηματά από φίλους, συντρόφους, πολίτες και πολιτικούς. Δάκρυα από στελέχη του κιναλ και φίλους. Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά.

Ύστατος αποχαιρετισμός στην φώφη γεννηματά από φίλους, συντρόφους, πολίτες και πολιτικούς. Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της. Η φώφη γεννηματά κηδεύεται ως ενεργεία υπουργός. Δάκρυα από στελέχη του κιναλ και φίλους. Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά.

Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. ΤΗΝ ΚΥΡΙÎ'ΚΗ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝÎ'Î'Ο Η ΚΗÎ
ΤΗΝ ΚΥΡΙÎ'ΚΗ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝÎ'Î'Ο Η ΚΗÎ"ΕΙÎ' ΤΟΥ Î"ΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΠÎ'Î"ΚΟΥÎ' from paidis.com
Δάκρυα από στελέχη του κιναλ και φίλους. Η ελλάδα αποχαιρέτισε την φώφη γεννηματά, η οποία αναπαύεται πλέον στην αγκαλιά της αττικής γης. Σημειώνεται ότι και η αδερφή της φώφης γεννηματά είχε παλέψει με τον καρκίνο στο παρελθόν. Η ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την φώφη γεννηματά, μια γυναίκα που αποτελεί σύμβολο για πολλούς έλληνες. Έπεσε πάνω του, σε μια εικόνα που συγκλόνισε. Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της. Η ίδια ζήτησε να μείνει μισή ώρα μόνη της στο παρεκκλήσι για να «μιλήσει» μαζί της, λίγες ώρες πριν την κηδεία. Η κηδεία της τελέστηκε το μεσημέρι της .

Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά.

Η ίδια ζήτησε να μείνει μισή ώρα μόνη της στο παρεκκλήσι για να «μιλήσει» μαζί της, λίγες ώρες πριν την κηδεία. Η ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την φώφη γεννηματά, μια γυναίκα που αποτελεί σύμβολο για πολλούς έλληνες. Η φώφη γεννηματά κηδεύεται ως ενεργεία υπουργός. Μη φοβάσαι, θα είναι κοντά οι . Έπεσε πάνω του, σε μια εικόνα που συγκλόνισε. Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της. Σημειώνεται ότι και η αδερφή της φώφης γεννηματά είχε παλέψει με τον καρκίνο στο παρελθόν. Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο για τη φώφη γεννηματά. Η κηδεία της τελέστηκε το μεσημέρι της . Δάκρυα από στελέχη του κιναλ και φίλους. Ύστατος αποχαιρετισμός στην φώφη γεννηματά από φίλους, συντρόφους, πολίτες και πολιτικούς. Ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης όταν το φέρετρο μπήκε στην εκκλησία.

Ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης όταν το φέρετρο μπήκε στην εκκλησία. Η ελλάδα αποχαιρέτισε την φώφη γεννηματά, η οποία αναπαύεται πλέον στην αγκαλιά της αττικής γης. Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της. Η κηδεία της τελέστηκε το μεσημέρι της . Η ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την φώφη γεννηματά, μια γυναίκα που αποτελεί σύμβολο για πολλούς έλληνες.

Σημειώνεται ότι και η αδερφή της φώφης γεννηματά είχε παλέψει με τον καρκίνο στο παρελθόν. ΤΗΝ ΚΥΡΙÎ'ΚΗ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝÎ'Î'Ο Η ΚΗÎ
ΤΗΝ ΚΥΡΙÎ'ΚΗ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝÎ'Î'Ο Η ΚΗÎ"ΕΙÎ' ΤΟΥ Î"ΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΠÎ'Î"ΚΟΥÎ' from paidis.com
Η ίδια ζήτησε να μείνει μισή ώρα μόνη της στο παρεκκλήσι για να «μιλήσει» μαζί της, λίγες ώρες πριν την κηδεία. Η φώφη γεννηματά κηδεύεται ως ενεργεία υπουργός. Έπεσε πάνω του, σε μια εικόνα που συγκλόνισε. Δάκρυα από στελέχη του κιναλ και φίλους. Ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης όταν το φέρετρο μπήκε στην εκκλησία. Η κηδεία της τελέστηκε το μεσημέρι της . Ύστατος αποχαιρετισμός στην φώφη γεννηματά από φίλους, συντρόφους, πολίτες και πολιτικούς. Μη φοβάσαι, θα είναι κοντά οι .

Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της.

Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της. Έπεσε πάνω του, σε μια εικόνα που συγκλόνισε. Η φώφη γεννηματά κηδεύεται ως ενεργεία υπουργός. Οι λεπτομέρειες της κηδείας της. Η ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την φώφη γεννηματά, μια γυναίκα που αποτελεί σύμβολο για πολλούς έλληνες. Μη φοβάσαι, θα είναι κοντά οι . Ύστατος αποχαιρετισμός στην φώφη γεννηματά από φίλους, συντρόφους, πολίτες και πολιτικούς. Η κηδεία της τελέστηκε το μεσημέρι της . Η ίδια ζήτησε να μείνει μισή ώρα μόνη της στο παρεκκλήσι για να «μιλήσει» μαζί της, λίγες ώρες πριν την κηδεία. Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο για τη φώφη γεννηματά. Δάκρυα από στελέχη του κιναλ και φίλους. Η ελλάδα αποχαιρέτισε την φώφη γεννηματά, η οποία αναπαύεται πλέον στην αγκαλιά της αττικής γης. Σημειώνεται ότι και η αδερφή της φώφης γεννηματά είχε παλέψει με τον καρκίνο στο παρελθόν.

Κηδεια Φωφη Γεννηματα - ΤΗΝ ΚΥΡΙÎ'ΚΗ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝÎ'Î'Ο Η ΚΗÎ"ΕΙÎ' ΤΟΥ Î"ΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΠÎ'Î"ΚΟΥÎ' / Σημειώνεται ότι και η αδερφή της φώφης γεννηματά είχε παλέψει με τον καρκίνο στο παρελθόν.. Ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης όταν το φέρετρο μπήκε στην εκκλησία. Η ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την φώφη γεννηματά, μια γυναίκα που αποτελεί σύμβολο για πολλούς έλληνες. Έπεσε πάνω του, σε μια εικόνα που συγκλόνισε. Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της. Δάκρυα από στελέχη του κιναλ και φίλους.

0 Response to "Κηδεια Φωφη Γεννηματα - ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΠΑΓΚΟΥΑ / Σημειώνεται ότι και η αδερφή της φώφης γεννηματά είχε παλέψει με τον καρκίνο στο παρελθόν."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel